Instalare

INSTRUCTIUNI DE INSTALARE PANOURI TERMICE ECONO-HEAT™

 

KIT-UL DE INSTALARE INCLUDE:

1 x spiral bormasina 1x8 mm, 4 x dibluri de fixare, 4 x nituri auto filetante

 

instalare1 Folositi gaurile de ghidare prevazute in suportul de polistiren din pachetul Econo-Heat sau panoul propriu zis, ca model pentru a marca pozitia gaurilor in perete (asigurandu-va ca sunt aliniate orizontal).
  Gauriti pe semnele marcate cu spiralul de 8 mm inclus in pachet sau cu propriul dumneavoastra spiral.
Introduceti cele 4 dibluri in perete.
  Fixati cu fermitate panoul termic in aceste dibluri.
  Asigurati fixarea panoului prin introducerea celor patru nituri.
  Pentru a asigura fixarea corespunzatoare a panoului impingeti niturile pana la capat (pentru aceasta puteti folosi un ciocan pe care sa-l manuiti usor).

 

IMPORTANT!

Pentru o incalzire optima panoul trebuie montat la o inaltime de aproximativ 150 mm deasupra podelei/plintei, pe cat posibil la distanta de usi sau ferestre.

 

ATENTIE!

  • Panoul termic Econo-Heat este conceput exclusiv pentru a fi montat pe perete si in nici un caz nu poate fi folosit in alta pozitie.
  • Acest panou este fara risc la atingere pentru copii. Totusi contactul indelungat cu panoul termic poate genera mici leziuni.
  • Aparatul este prevazut cu cablu de curent bi-canal, fisa cu doi pini si trebuie folosit cu priza corespunzatoare.
  • Atentie. Nu acoperiti panoul si nu plasati pe acesta materiale umede sau uscate.
  • In cazul in care cablul de alimentare se defecteaza, reparatia trebuie realizata de catre producator, agentul de service sau o persoana calificata.
  • Inainte de a incepe gaurirea peretelui in vederea instalarii panoului termic, asigurati-va ca nu exista cabluri electrice ingropate in perete. In acest mod se va evita riscul de electrocutare.
  • Recomandam sa nu montati panoul imediat sub o priza electrica de perete.

 

 

Nu montati panoul pe peretele
exterior sau sub fereastra
 Se monteaza pe perete interior la distanta de usa  Panoul nu se poate folosi
in pozitia sprijinit de perete
 Se monteaza pe perete la
aprox. 15 cm de podea sau plinta

 

 

 

Panoul termic Econo-Heat™ nu este recomandat pentru utilizarea in baie sau alte camere expuse la apa sau aburi. Daca decideti sa folositi panoul in aceste conditii, panoul ar trebui montat mai sus de inaltimea umarului si astfel incat sa nu poata fi atins atunci cand o persoana face baie sau dus.

 

Econo-Heat nu va fi considerat responsabil pentru orice daune sau vatamari suferite atunci cand este folosit in astfel de zone.