Beneficii

 Beneficiile si facilitatile Panoului Termic

• Pret mic de achizitie, costuri mici de folosinta

• Economisiti cel putin 50% din costurile de energie

• Sigur pentru copii si animale de companie

• Poate fi vopsit sau pictat chiar dupa bunul plac

• Nu usuca aerul. Nu arde oxigenul din camera, nu este inflamabil si nu contine materiale inflamabile

• Subtire si cu un design compact, este usor si rapid de instalat cu kit-ul inclus

• Produs conform cu standardele internationale de siguranta si SABS

• 3 (trei) ani garantie

• Incalzeste eficient o suprafata de aproximativ 12 m(9 m2 in climate foarte reci)

 

Beneficiile si facilitatile Panoului Termic

Suntem mândri să vă prezentăm noua noastră gama de produse de încălzire - panourile Termice AMAZE SMART .

Gama pe care o prezentăm este compusă din Panoul termic Amaze Solo Smart 420 Watt și Panoul termic Amaze Dual Smart 420 Watt. Având o calitate superioară și fiind avansată ca și tehnologie, această gamă completează gama noastră de încălzitoare și oferă clienților noștri o gamă superioară de panouri încălzitoare care să răspundă fiecărei nevoi.

Panourile de încălzire AMAZE SMART sunt conforme cu Regelementările ErP privind eficiența energetică si LOT20 privind Eco-Design.

Poate fi montat fără a găuri pereții cu ajutorul Stativului EzyMount.

 

Ce au în plus?

-          -  Calitate superioara

       - Design modern si Elegant

       - WiFi integrat - activat prin EWeLink Smart App

       - Temporizator programabil

-          - Senzor protecție supraîncălzire

       - Strat interior suplimentar care crește rezistența panoului ,

iar varianta DUAL SMART oferă în plus

       - Heat Guard - protecție suplimentară pentru copii și animale (suprafața ajunge la o temperatură de maxim 35 grade C)

       - Dublă convecție

 

Panoul termic se recomanda a fi folosit pentru încălzirea diverselor încăperi:

 

Acasa

• Camera de zi, camera de joaca, camera de studiu

• Hol, dormitor, bucatarie

• Subsol, in sere, in garaj

• Spatii pentru animale, case de vacanta

Spatii diverse

• Hoteluri, case de oaspeti

• Restaurante, birouri, sali de asteptare

• Crese, gradinite, scoli, spitale

• Camine pentru studenti etc.

 

Panoul termic  NU este recomandat pentru utilizarea in baie sau alte camere expuse la apa sau aburi. Daca decideti sa folositi panoul in aceste conditii, panoul ar trebui montat mai sus de inaltimea umarului si astfel incat sa nu poata fi atins atunci cand o persoana face baie sau dus. Producătorul nu va fi considerat responsabil pentru orice daune sau vatamari suferite atunci cand este folosit in astfel de zone.

 

SIGURANTA

Principala preocupare a producatorilor in ceea ce priveste siguranta incalzitoarelor o reprezinta temperatura pe care o poate atinge suprafata incalzitorului, si evitarea posibilitatii aparitiei unui incendiu. Suprafata radianta a panoului termic  genereaza o temperatura relativ scazuta - aproximativ 75°C - 90°C, functie de temperatura mediului ambiant.

Aceasta inseamna ca desi panoul este fierbinte la atingere, el nu va provoca arsuri, parintii avand astfel siguranta ca-si pot lasa copii singuri in camera in timp ce panoul termic functioneaza.

Cu toate acestea, in cazul copiilor foarte mici, acestia nu ar trebui sa fie lasati nesupravegheati, existand posibilitatea ca ei sa nu reactioneze atunci cand simt caldura.

 

Panoul AMAZE DUAL SMART oferă o protecție suplimentară datorită elementului Heat Guard - astfel suprafața ajunge la maxim 35°C, fiind sigur pentru copii și animale, și de asemenea asigurănd astfel o dublă convecție și deci, eficiență maximă.

 

SANATATE

Nu usuca aerul, nu arde oxigenul, nu contine azbest. Folosirea panoului termic creeaza in casa dumneavoastra o atmosfera calda si sanatoasa. Intreaga casa va fi mai calda, fara sa aveti suprafete supraincalzite, si suprafete care sa ramana reci.

 

EFICACITATE

Panoul termic ECONO-HEAT™ sau AMAZE nu a fost conceput sa furnizeze o cantitate mare de caldura instant, ci mai degraba sa fie folosit o perioada mai lunga de timp. Are capacitatea de a incalzi aerul in timp, si sa mentina o temperatura ambientala constanta in incapare, astfel incat, atunci cand, de exemplu, deschizi un birou in acele dimineti reci de iarna, sau cand te intorci acasa dupa o zi grea de munca, sa te intampine un aer cald in toata incaperea.

 

VALOARE

Costul total al unui sistem de incalzire cuprinde valoarea incalzitorului, kit-ul complet de instalare, instructiuni de montaj, garantie. Costurile de instalare sunt practic inexistente, deoarece oricine poate instala panoul in mai putin de 20 de minute, utilizand kit-ul de instalare care se livreaza gratuit odata cu fiecare panou achizitionat. De asemenea, nu sunt cerinte speciale, putand fi utilizata o priza standard. Utilizatorul poate folosi un termostat standard de priza pe care-l poate achizitiona din comert.

 

EFICIENTA

Eficienta este determinata de caldura pe care o degaja un incalzitor in raport cu energia electrica consumata. Noi consideram ca panoul termic ECONO-HEAT™ și panoul termic AMAZE HEATER folosesc mult mai putina energie electrica decat orice alt incalzitor electric de pe piata. Panoul trage aerul rece dinspre podeaua camerei, il incalzeste si il recircula. Pentru o incalzire optima, panoul trebuie montat la o inaltime de aproximativ 150 mm deasupra podelei/plintei. Intre panou si perete se afla un spatiu de 18-20 mm. Pentru ca distanta este atat de mica, aerul rece este incalzit foarte repede si se ridica prin partea superioara a panoului. Mai mult aer rece intra din ce in ce mai rapid in spatele panoului, si astfel circulatia aerului incalzit este continua. Aceasta convectie naturala creste eficienta panoului termic ECONO-HEAT™ și a panoului AMAZE SMART. În plus, panoul Amaze DUAL SMART  oferă o dublă convecție, ceea ce asigură eficiență maximă. Vezi diagrama convectiei.

 

ECONOMIC DE FOLOSIT

Utilizatorii panoului termic ECONO-HEAT™ și a panourilor AMAZE SMART considera aceste produse ca fiind cele mai economice incalzitoare electrice de pe piata internationala. Consumul fiind foarte mic – 400 Watt/h , respectiv 420 Watt/h. ECOLOGIC Incalzirea electrica este cea mai ecologica forma de incalzire. Sistemul de incalzire ECONO-HEAT™ , precum și cel AMAZE SMART nu emit poluanti , daunatori mediului, asa cum se intampla la sistemele de incalzire bazate pe gaz, sau pe combustibil solid sau lichid. Nu contin azbest, alte produse chimice sau metale periculoase. Deoarece panoul termic ECONO-HEAT™ și cele AMAZE SMART are un consum mic si o eficienta ridicata , folosindu-le , se asigura conservarea la un grad mai ridicat a pretioaselor noastre resurse naturale .

 

DESIGN MODERN

Panoul termic ECONO-HEAT™ este subtire, neted, elegant si cu un estetic placut. Cand este pictat in aceeasi culoare ca si peretele, abia iti dai seama ca se afla acolo!

 

REZISTENTA

Multe incalzitoare au viata scurta astazi, datorita elementelor de incalzire care se ard. Nu acelasi lucru se intampla cu panourile termice ECONO-HEAT™ și AMAZE SMART.  Panourile termice ECONO-HEAT™ și AMAZE SMART va asigura confortul locuintei dumneavoastra pentru mult timp, daca este instalat si folosit in conformitate cu Instructiunile de instalare, si nu este abuzat. Garantia unui panou este de 36 de luni.

 

OPTIUNI

Ce alt incalzitor de pe piata poate fi folosit in medii atat de diferite? Care se poate potrivi, sau contrasta cu orice culoare de perete, sau poate chiar fi folosit ca pictura pe perete?