Beneficii

 

Beneficiile si facilitatile Panoului Termic ECONO-HEAT™

• Pret mic de achizitie, costuri mici de folosinta

• Economisiti cel putin 50% din costurile de energie

• Sigur pentru copii si animale de companie

• Poate fi vopsit sau pictat chiar dupa bunul plac

• Nu usuca aerul. Nu arde oxigenul din camera, nu este inflamabil si nu contine materiale inflamabile

• Subtire si cu un design compact, este usor si rapid de instalat cu kit-ul patentat Econo-Heat™

• Produs conform cu standardele internationale de siguranta si SABS

• 3 (trei) ani garantie

• Incalzeste eficient o suprafata de aproximativ 12 m(9 m2 in climate foarte reci)

 

Panoul Econo-HeatTM se recomanda a fi folosit:

 

Acasa

• Camera de zi, camera de joaca, camera de studiu

• Hol, dormitor, bucatarie

• Subsol, in sere, in garaj

• Spatii pentru animale, case de vacanta

Spatii diverse

• Hoteluri, case de oaspeti

• Restaurante, birouri, sali de asteptare

• Crese, gradinite, scoli, spitale

• Camine pentru studenti etc.

 

Panoul termic Econo-Heat™ NU este recomandat pentru utilizarea in baie sau alte camere expuse la apa sau aburi. Daca decideti sa folositi panoul in aceste conditii, panoul ar trebui montat mai sus de inaltimea umarului si astfel incat sa nu poata fi atins atunci cand o persoana face baie sau dus. Econo-Heat nu va fi considerat responsabil pentru orice daune sau vatamari suferite atunci cand este folosit in astfel de zone.

 

SIGURANTA

Principala preocupare a producatorilor in ceea ce priveste siguranta incalzitoarelor o reprezinta temperatura pe care o poate atinge suprafata incalzitorului, si evitarea posibilitatii aparitiei unui incendiu. Suprafata radianta a panoului termic Econo-Heat genereaza o temperatura relativ scazuta - aproximativ 75°C - 90°C, functie de temperatura mediului ambiant.

Aceasta inseamna ca desi panoul este fierbinte la atingere, el nu va provoca arsuri, parintii avand astfel siguranta ca-si pot lasa copii singuri in camera in timp ce panoul termic ECONO-HEAT™ functioneaza.

Cu toate acestea, in cazul copiilor foarte mici, acestia nu ar trebui sa fie lasati nesupravegheati, existand posibilitatea ca ei sa nu reactioneze atunci cand simt caldura.

Declaratie conformitate CE

 

SANATATE

Nu usuca aerul, nu arde oxigenul, nu contine azbest. Folosirea panoului termic ECONO-HEAT™ creeaza in casa dumneavoastra o atmosfera calda si sanatoasa. Intreaga casa va fi mai calda, fara sa aveti suprafete supraincalzite, si suprafete care sa ramana reci.

 

EFICACITATE

Panoul termic ECONO-HEAT™ nu a fost conceput sa furnizeze o cantitate mare de caldura instant, ci mai degraba sa fie folosit o perioada mai lunga de timp. Are capacitatea de a incalzi aerul in timp, si sa mentina o temperatura ambientala constanta in incapare, astfel incat, atunci cand, de exemplu, deschizi un birou in acele dimineti reci de iarna, sau cand te intorci acasa dupa o zi grea de munca, sa te intampine un aer cald in toata incaperea.

 

VALOARE

Costul total al unui sistem de incalzire cuprinde valoarea incalzitorului, kit-ul complet de instalare, instructiuni de montaj, garantie. Costurile de instalare sunt practic inexistente, deoarece oricine poate instala panoul in mai putin de 20 de minute, utilizand kit-ul de instalare care se livreaza gratuit odata cu fiecare panou achizitionat. De asemenea, nu sunt cerinte speciale, putand fi utilizata o priza standard. Utilizatorul poate folosi un termostat standard de priza pe care-l poate achizitiona din comert.

 

EFICIENTA

Eficienta este determinata de caldura pe care o degaja un incalzitor in raport cu energia electrica consumata. Noi consideram ca panoul termic ECONO-HEAT™ foloseste mult mai putina energie electrica decat orice alt incalzitor electric de pe piata. Panoul trage aerul rece dinspre podeaua camerei, il incalzeste si il recircula. Pentru o incalzire optima, panoul trebuie montat la o inaltime de aproximativ 150 mm deasupra podelei/plintei. Intre panou si perete se afla un spatiu de 18-20 mm. Pentru ca distanta este atat de mica, aerul rece este incalzit foarte repede si se ridica prin partea superioara a panoului. Mai mult aer rece intra din ce in ce mai rapid in spatele panoului, si astfel circulatia aerului incalzit este continua. Aceasta convectie naturala creste eficienta panoului termic ECONO-HEAT™. Vezi diagrama convectiei.

 

ECONOMIC DE FOLOSIT

Utilizatorii panoului termic ECONO-HEAT™ considera acest produs ca fiind cel mai economic incalzitor electric de pe piata internationala. Consumul fiind foarte mic – 400 Watt/h . ECOLOGIC Incalzirea electrica este cea mai ecologica forma de incalzire. Sistemul de incalzire ECONO-HEAT™ nu emite poluanti , daunatori mediului, asa cum se intampla la sistemele de incalzire bazate pe gaz, sau pe combustibil solid sau lichid. Nu contine azbest, alte produse chimice sau metale periculoase. Deoarece panoul termic ECONO-HEAT™ are un consum mic si o eficienta ridicata , folosindu-l , se asigura conservarea la un grad mai ridicat a pretioaselor noastre resurse naturale .

 

DESIGN MODERN

Panoul termic ECONO-HEAT™ este subtire, neted, elegant si cu un estetic placut. Cand este pictat in aceeasi culoare ca si peretele, abia iti dai seama ca se afla acolo!

 

REZISTENTA

Multe incalzitoare au viata scurta astazi, datorita elementelor de incalzire care se ard. Nu acelasi lucru se intampla cu panoul termic ECONO-HEAT™. Nu contine piese adiacente ce se pot rupe, zgaria sau deteriora . Panoul termic ECONO-HEAT™ va asigura confortul locuintei dumneavoastra pentru mult timp, daca este instalat si folosit in conformitate cu Instructiunile de instalare, si nu este abuzat. Garantia panoului este de 36 de luni.

 

OPTIUNI

Ce alt incalzitor de pe piata poate fi folosit in medii atat de diferite? Care se poate potrivi, sau contrasta cu orice culoare de perete, sau poate chiar fi folosit ca pictura pe perete?